Csatlakozz az egyesületünkhöz

a hazai akadályfutás (OCR, Obstacle Course Racing) egyik úttörőjeként azzal a céllal jött létre, hogy népszerűsítse az OCR sportágat a magyar verseny- és hobbisportoló közösség körében.

Specifikus edzések

A sportág elvárásainak megfelelően akadály specifikus és erő- állóképességi edzéseket biztosítunk termi edzések keretében valamint az egyesület erre a célra kialakított szabadtéri akadálypályáján.

gaborteam ocr akadály pálya budapest
gaborteam ocr akadály pálya budapest

Csoportos és egyéni órák is

A fizikai felkészítés mellett tagjaink megtapasztalhatják azt is, hogy az OCR nem csak sport, hanem közösségi élmény is, így ideális választás versenyzőknek és hobbisportolóknak egyaránt.

Mit kapsz, ha csatlakozol?

Hogyan csatlakozhatsz?

Az órarendben meghirdetett edzésekhez kortól, nemtől és felkészültségi szinttől függetlenül bárki csatlakozhat előzetes bejelentkezés alapján.

Egyesületi tagjainknak az éves tagdíj megfizetése ellenében ez egyesület versenyfelkészítő eseményein/edzőtáborain történő kedvezményes részvételt és termi bérletvásárlásra való jogosultságot, valamint az ország legnagyobb és legújabb szabadtéri akadálypályáján zajló edzéseken való kedvezményes részvételt biztosítunk.

gaborteam ocr akadály pálya budapest
Share This

Facebook megosztás

Oszd meg az oldalt, hogy a barátaid is láthassák! Köszönjük:)

Megosztás

Oszd meg az oldalt, hogy a barátaid is láthassák! Köszönjük:)