Galéria

Edzőnk

Edzőnk mindenkire egyformán figyel és arra törekszik, hogy a gyakorlatokat mindenki helyesen hajtsa végre.

A csapat

Csapatunk változatosabb már nem is lehetne. Versenyzők és hobbisportolók, gyerekek, felnőttek, fiúk, lányok, fiatalok és régebb óta fiatalok, kezdők és rutinosak egyaránt erősítik sorainkat. Az eredmény? Egy hihetetlenül támogató, mindenkit befogadó, családias közösség.

Sziget Grund pálya edzések

Szabadtéri akadályspecifikus edzések a Sziget GRUND akadálypályán. Megálmodtuk, megépítettük, és büszkén ajánljuk figyelmedbe Magyarország legnagyobb szabadtéri akadálypályáját. A pályán Spartan és OCR akadályok gyakorlására egyaránt lehetőség nyílik, így felkészülten állhatsz bármilyen rajtvonalhoz!

Termi edzések

Az akadályfutás szépsége és egyben kihívása, hogy a futás és az ügyesség mellett az erőnlétünk fejlesztését is igényli. Az Egyesületben erre is van lehetőség termi edzéseink keretében.

OCR pálya építés

Megálmodtuk, megépítettük. Nézd meg, hogyan született meg a Sziget Grund, az ország legnagyobb és legjobban felszerelt, folyamatosan bővülő akadálypályája!

Ahogy a régi mondás is tartja: egy kép többet mond ezer szónál. Galériánk segítségével lehetőséget szeretnénk adni arra, hogy néhány percre elmerülhess az Egyesület mindennapjaiban.

Ismerkedj meg a  csapattal! Nézd meg, hogyan dolgozunk, milyen versenyeken indulunk, és milyen eredményeket érünk el. Mindennek Te is részese lehetsz! Csatlakozz és viseld velünk együtt büszkén az egyesületi mezt!

gaborteam ocr akadály pálya budapest
Share This